تجلیل از خانواده شهدا به مناسبت دهه مبارک فجر توسط دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان

دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان به مناسبت دهه مبارک فجر، از خانواده های شاهد و ایثارگر شهرستان رودان  دیدار و سرکشی به عمل آوردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان به مناسبت دهه مبارک فجر،از خانواده های شاهد و ایثارگر شهرستان رودان دیدار و سرکشی به عمل آورد.

در این آئین ، هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان به همراه رياست بنياد شهيد و امور ايثارگر شهرستان وجمعی از كاركنان با سه خانواده شهید و جانباز دیدار واز این خانوادها تجلیل کردند.

مجيب صالحي بالاشهري؛ معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان در جمع این خانواده ها با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: اقتدار وعظمت جمهوری اسلامی ایران، مرهون رشادت ها وایثارگری ها وحاصل خون شهدا است.

وی اظهار کرد: باید تکریم خانواده های شهدا در اولویت باشد و امروز همه باید قدردان خانواده های شهدا باشیم وخدمت کردن به خانواده شهدا کمتر از شهادت نیست.

صالحي بالاشهري افزود: شهدا از جان و مال خود گذشتند تا ما در آسایش وآرامش باشیم.

تاریخ انتشار: 1395/11/16