مراسم سالروز میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز پدر در دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی در سالروز میلاد امام اول شیعیان حضرت علی بن ابیطالب مراسمی با حضور اساتید و کارکنان  در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان  برگزار گردید.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاري آنا:  در ابتدای مراسم حجت الاسلام زارعي در سخنانی با اشاره احادیث نبوی و نیز با استناد آیات وحی به اوصاف حضرت علی (ع) پرداخته و اظهار داشتند که امروز بایستی با الگو گرفتن از کرامات و منش آن امام همام راه رسیدن به سعادت و عزت در زندگی را خط مشی قرآن ناطق علی بن ابیطالب در کتاب فصیح نهج البلاغه بدانیم.

وي در ادامه افزود: حضرت علی (ع) نماد عدالت و شجاعت، یاور همیشگی حضرت محمد مصطفی(ص) در برافراشتن پرچم دین مبین اسلام و در عین حال پدری بزرگوار برای فرزندان آسمانی خود و همسری فداکار برای حضرت فاطمه زهرا(س) است که همگی، نمادها و نشانه های بزرگی برای ما هستند تا از اخلاق حسنه و شیوه متعالی زندگی حضرت درس بگیریم و در زندگی عادی خود جاری سازیم.

در پايان مراسم به مدیحه سرایی و مولودی خوانی در وصف مولی الموحدین علی (ع) توسط مداح اهل بيت حوزه علميه شهرستان رودان پرداخته شد.

تاریخ انتشار: 1396/01/23