تجلیل از پدران آسماني در روز پدر توسط دانشگاه آزاد اسلامي رودان

دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان به مناسبت 13 رجب سالروز میلاد حضرت امام علی «ع» و روز پدر از پدران شهداي شهرستان تحت عنوان پدران آسماني تجليل كرد.

به گزارش از خبرنگار آنا: رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان هدف از تکریم پدران آسمانی و تجلیل از پدران شهدا پیوند و ارتباط ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از ایثارگران با مناسبت‏های مذهبی و دینی، احیاء، حفظ و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت با بهره ‏گیری از ظرفیت فرهنگی این روز دانست .

حسن داوري در ادامه افزود: برای زنده نگه داشتن یاد، نام و خاطره پدران آسمانی (شهدا) و نهادینه کردن فرهنگ قدرشناسی و سپاس‏گزاری از مقام والای پدر در جامعه بايد برنامه هاي گسترده ايي صورت گيرد.

وي درپايان گفت: تجليل از پدران آسماني را بايد در جامعه الگو سازي كنيم چرا كه اين پدران بودند كه در تربیت، تعالی، تکامل و عروج آن مردان آسمانی نقش بی‏‌بدیل و کم ‏نظیر ایفا کرده‌اندو اين الگوسازی مبتنی بر ارزش‏‌ها و تعالی انسانها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تحقق آرمان شهدا باشد.

تاریخ انتشار: 1396/01/23