دکتر داوری:اعتبار امروز دانشگاه آزاد اسلامی مرهون تلاشهای شبانه روزی اساتید است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان:

اعتبار امروز دانشگاه آزاد اسلامی مرهون تلاشهای شبانه روزی اساتید است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان گفت: اگر دانشگاه آزاد اسلامی امروز به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان توسعه ای بی بدیل داشته قطعا این توسعه مرهون تلاشهای اساتید و اعضای هیات علمی آن است.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاری آنا: دکتر حسن داوری در آیین گرامیداشت هفته معلم که با حضور اساتید، دانشجویان و مسئولین در محل سالن اجتماعات این دانشگاه تشکیل شد با اعلام این مطلب گفت: امسال شاهد تقارن اعیاد شعبانیه با هفته معلم هستیم و یاد و خاطره شهدای علم و ادب بالاخص استاد مطهری را گرامی می داریم.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: امام حسین (ع) به عنوان معلم بزرگ بشریت به ما درس آزادی و آزادگی داد و همه ما باید تلاش کنیم رهرو راه و مسیری اهل بیت عصمت و طهارت باشیم.

دکتر داوری ضمن تقدیر از کلیه افرادیکه در تاسیس و توسعه این واحد دانشگاهی نقش داشتند خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان به عنوان بزرگترین موسسه آموزش عالی این شهرستان در سنوات اخیر به لحاظ تمام شاخص ها رشد خوبی داشته اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

این مسئول دانشگاهی با اشاره به اینکه اقتصاد مردم این شهرستان با کشاورزی مرتبط است تصریح کرد: در یک سال اخیر به دلیل نیاز به پژوهش در حوزه کشاورزی تلاش کرده ایم اعتبارات پژوهشی این واحد نیز به همین سمت سوق داده شود خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های جدی این واحد این هست که برای مشکلات کشاورزی شهرستان از جمله الگوی کشت، کمبود منابع آبی و بیماریها و آفات کشاورزی راهکارهای علمی ارائه کنیم.

وی کاهش وابستگی دانشگاه به شهریه را یکی دیگر از برنامه های جدی این واحد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: هر چه وابستگی دانشگاه به شهریه دانشجویان کمتر باشد امکان خدمات رسانی بهتر به دانشجویان فراهم می شود و به همان تناسب اعتبارات پژوهشی و فرهنگی واحدها نیز افزایش می یابد.

لازم به ذکر است در این مراسم از اساتید و اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

تاریخ انتشار: 1396/02/13