رئيس واحد رودان در ديدارباخانواده شاهد: شهدا سرمایه های ارزشمند نظام و انقلاب هستند

به مناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور ارج نهادن به مقام والای شهیدان و تجلیل از خانواده های معظم شهدا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان به همراه معاون بنیاد شهید شهرستان و جمعی از کارکنان دانشگاه از دو خانواده شهيد غلام تركي زاده و خدارسان رنجبري دیدار وتجليل نمودند.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاري آنا: رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان در ديدار با خانواداه شاهد ضمن گرامي داشت هفته دفاع مقدس اظهار كرد: خانواده شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بی پایان در نزد خدای متعال خواهد داشت.

دكتر داوري در این دیدار، شهدا را سرمایه های ارزشمند نظام دانسته و پایبندی مردم به آرمان های شهدای انقلاب را ضامن حفظ و بقا و سربلندی ایران اسلامی دانست و افزود: شهدا نه تنها برای خود وخانواده عزت آفریدند بلکه تمام ملت ایران سرافراز نمودند.

در پایان این دیدار خانواده این شهدا با بیان خاطراتی از آنها، یاد و خاطره شان زنده کردند.

تاریخ انتشار: 1396/07/04