برگزاری عزاداری سرور و سالار شهیدان در دانشگاه آزاد رودان با حضور هیات مذهبی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان به مناسبت سوگواری سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) مراسم عزاداری با حضور هیات مذهبی شهرستان رودان در محوطه دانشگاه با همکاری دفتر فرهنگ و بسیج دانشجویی  برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حاضران در این مراسم با سوگواری و عزاداری، ارادت خود را به سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نشان دادند. زنجیرزنی هیئات مذهبی، مراسم سنتی سنج و دمام و سینه‌زنی سنتی از جمله برنامه‌های هیئات مذهبی در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان در حاشیه این مراسم به آنا گفت: محرم و عاشورا همواره مورد توجه همهی ادیان الهی بوده است و ما باید این ایام و واقعهیعاشورا را به نسل جوان و دانشجویان منتقل کنیم.

حسن داوری افزود: برگزاری چنین برنامه‌هایی از جمله اولویت‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی رودان خواهد بود. امروز شاهد حضور پر شور هیئات مذهبی و دانشجویان در این مراسم بودیم که نشان از عشق و ارادت جوانان ما به سرور و سالار شهیدان است.

این مراسم که بیش از ۲ ساعت یه طول انجامید با پذیرایی هیات‌های مذهبی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان به پایان رسید.

تاریخ انتشار: 1396/07/06