عطرافشانی و غباروبی مزار شهدای شهرستان رودان توسط دانشگاهیان واحد رودان

مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار شهداء گرانقدر  هشت سال دفاع مقدس امروز با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان در گلزارشهدای این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس، مسئول بسیج دانشجویی به همراه برخی از کارکنان واحد رودان با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی با نثار گل به تربت پاک شهدا با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

حسن داوری رئیس دانشگاه در این مراسم اظهار کرد: آسایش و امنیتی را که ما اکنون داریم مدیون و مرهون خون پاک شهیدان است ما دانشگاهیان با حضور در این مکان مقدس عهد و پیمان می‌بندیم و شهدا را شاهد بر این پیمان می‌گیریم که در مسیر جهاد علمی از هیچ کوششی فروگذار نباشیم و همچون شهدای انقلاب و دفاع مقدس در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی قدم برداریم.

در این مراسم قبور مطهر شهدا با گلاب محمدی شست‌وشو داده شد.

تاریخ انتشار: 1396/07/06