یادواره شهدای دانشجوی رودان در ایستگاه پنجم

ئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودان گفت: امسال پنجمین دوره یادوارهشهدای دانشجوی رودان را با همکاری بسیج دانشجویی، دانشگاه‌ها و بنیاد شهید برگزار می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رودان، حسن داوری صبح امروز در نشست هماهنگی یادواره شهدای دانشجوی شهرستان رودان خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم به ما این توفیق را داده که سالانه به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو این یادواره را در شهرستان رودان برگزار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال پنجمین دوره این یادواره با همکاری بسیج دانشجویی، دانشگاه‌های رودان و بنیاد شهید برگزار خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودان گفت: تجلیل از خانواده‌ شهدا و ایثارگران نه تنها وظیفه سازمانی بلکه وظیفه انسانی ماست چون امنیت و امروز ما مرهون خون شهداست.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه شهرستان رودان هم با قدردانی از فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان گفت: برگزاری یادواره‌های شهدا در شهرستان رودان با استقبال بی‌نظیر مردم این شهرستان روبه‌رو بوده و مردم این شهرستان شهیدپرور و انقلابی قدردان خون شهدا هستند.

جلال سالاری خاطرنشان کرد: باید از تمام ظرفیت‌های شهرستان در راستای برگزاری باشکوه‌تر این یادواره استفاده شود.

در این نشست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رودان و مسئول بسیج دانشجویی این شهرستان نیز پیشنهادهای خود را در نحوه برگزاری این یادواره ارائه کردند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

تاریخ انتشار: 1397/09/11