دیدار ریاست و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رودان با فرمانده سپاه شهرستان

به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان به همراه اعضاء هیئت امنا و دانشجویان این واحد آموزشی با فرمانده سپاه شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرگزاری آنا، حسن داوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان ضمن تبریک سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با فرمانده سپاه ناحیه این شهرستان گفت: فرارسیدن دوم اردیبهشت ماه که در سال 1358  نهاد انقلابی و مردمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با فرمان حضرت امام خمینی(ره) تشکیل شد،  فرصت مغتنمی است که از زحمات ، ایثار و رشادتهای همه نیروهای مکتبی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که همواره بر دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی اهتمامی جدی ورزیده‌اند، قدردانی کنیم.

وی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آغاز تاسیس تاکنون بیشترین ضربه را به تروریسم خطرناک در منطقه زده و این نیروی توانمند همواره در کنار ملت با گروه‌های تروریستی که متکی به حمایت‌های قدرت‌های بزرگ بوده اند به مقابله پرداخته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان با محکوم کردن حرکت اخیر امریکا در تروریست نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: پاسداران جزو مخلص‌ترین نیروهای مسلح کشورمان هستند و تروریست نامیدن انان از سوی ترامپ نشانه عمق کینه دشمن با پاسداران و با اصل انقلاب اسلامی است و از این رویداد چیزی جز شکست برای آمریکا حاصل نخواهد شد.

وی تصریح کرد: این اقدام ترامپ موجب اتحاد، همدلی وهمبستگی ملت و مسئولین ایران در حمایت از سپاه و شناخته شدن بیشتر این نیروی مخلص و کارآمد در اقصی نقاط جهان شد.

داوری خاطر نشان کرد: سپاه و دانشگاه آزاد از هم جدا نیستند و برنامه اصلی آن ها سازندگی و کمک به سایر مردم است و اردوهای جهادی هم طاعت الهی است و هم با آبادانی مناطق مختلف، موجی از خدمت به محرومان ایجاد می شود و  یکی از مهمترین سفارش های اسلام داشتن روحیه خدمت و کمک به دیگران است.

سرهنگ ابراهیم حسین زاده در این دیدار گفت: اردوهای راهیان نور حرکتی عظیم و بزرگ در جهت پیشبرد جبهه فرهنگی و ایستادگی در مقابل تهاجمات نرم و فرهنگی دشمنان است و آشنایی جوانان با سبک زندگی شهدا و رزمندگان اسلام است و نتایج حاصل ازاردوهای راهیان نور و جهادی باید موج معنوی ایجاد نماید.

وی افزود: دانشگاه آزاد و سپاه نمی‌توانند نسبت به مسائل جاری فرهنگی بی تفاوت باشند چرا که بی تفاوتی در مقابل این موضوع اثرات سوی دارد که اگر به درستی در زمان و موقعیت صحیح انجام نگیرد تلفات و خسارات سنگینی را در پی خواهد داشت.

تاریخ انتشار: 1398/02/03