تکریم شهدا باید به‌عنوان سیاست راهبردی مدنظر قرار گیرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان گفت: تکریم و بزرگداشت شهدا باید به‌عنوان راهبرد اصلی مدیران و سیاست‌گذاران نظام اسلامی مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رودان، حسن داوری ظهر امروز در حاشیه دیدار با خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر رودان با بیان اینکه تکریم و بزرگداشت شهدا باید به‌عنوان راهبرد اصلی مدیران و سیاست‌گذاران نظام اسلامی مدنظر قرار گیرد، اظهار کرد: حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی به برکت رشادت، شجاعت و ایثار شهدای عزیز و خانواده‌های معظم آنان است.

وی افزود: عزت امروز ایران اسلامی در عرصه داخلی و بین‌المللی مرهون خون شهداست و این فداکاری‌ها را باید به نیکوترین وجه پاس داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان خدمت به شهدا و خانواده‌های آنان را وظیفه شرعی یکایک شهروندان و آحاد مردم برشمرد و تصریح کرد: تلاش‌های پدران، مادران و همسران شهدا و ایثارگران با هیچ ترازوی دنیوی قابل سنجش نیست.

داوری در این دیدارها، علاوه‌بر دلجویی از خانواده شهیدان کریمی و کوهکن و جانباز سرافراز شاکری، با اهدای لوح سپاسی از آنان تجلیل کرد.

انتهای پیام/۴۱۰۳/

تاریخ انتشار: 1398/07/06