تیم رودان قهرمان مسابقات دومیدانی دانشجویی هرمزگان شدتیم رودان قهرمان مسابقات دومیدانی دانشجویی هرمزگان شد

تیم رودان قهرمان مسابقات دومیدانی دانشجویی هرمزگان شد

مسابقات دو و میدانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری آنا از رودان تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان در مسابقات دو و میدانی دانشجویان دانشگاه آزاد هرمزگان مقام نخست این مسابقات را کسب کرد.

در این مسابقات که در ماده پرتاب دیسک، پرتاب نیزه، دوی ۱۰۰ متر و دوی ۲۰۰ متر در پیست مجموعه ورزشی خلیج فارس بندرعباس برگزار شد، در ماده دوی ۲۰۰ متر، مرضیه میثمی، طیبه اسداللهی و حلیمه رامشگر هر سه دانشجوی رودانی به ترتیب مقام اول تا سوم این ماده را کسب کردند.

در ماده دوی ۱۰۰ متر نیز مرضیه میثمی و طیبه اسداللهی به ترتیب مقام دوم و سوم را به‌دست آوردند.

کبری سالاری دیگر ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان نیز موفق شد در دو رشته پرتاب دیسک و پرتاب نیزه، مقام نخست این مسابقات را تصاحب کند.

تیم دانشگاه آزاد واحد رودان در این مسابقات در مجموع با کسب سه مقام اول، ۲ مقام دوم و سه مقام سومی این دوره از مسابقات، قهرمان مسابقات دو و میدانی دانشجویان دانشگاه آزاد هرمزگان شد.

سه تیم دانشگاه آزاد رودان، دانشگاه آزاد بندرعباس و دانشگده سما بندرعباس در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.

انتهای پیام/۴۱۲۷

تاریخ انتشار: 1398/09/16